Ventetid

Den aktuelle ventetid for sygesikringsklienter med offentligt tilskud anslås til minimum 6 måneder. Det understreges, at den angivne ventetid beror på et skøn, da det på forhånd er vanskeligt præcist at angive, hvor mange sessioner hver enkelt klient har brug for

Du må altså væbne dig med tålmodighed, såfremt du ønsker at blive noteret på ventelisten for sygesikringsklienter.

Klinikken tilbyder dog fortsat at notere dig på venteliste og løbende holde dig orienteret om din plads på listen. Klinikken tager dog et administrationsgebyr på 100 kr. for denne service.

Ønsker du at blive noteret på ventelisten, se mere under menupunktet “lægehenvisning” for procedure for tidsbestilling.

For privatbetalende klienter samt psykologer der ønsker supervision er Brian Kok’s ventetid tilsvarende anslået til 6 måneder. Undtaget herfra er dog psykologer, psykoterapeuter og andre faggrupper, som aktuelt følger ét af klinikkens tre-årige uddannelsesforløb (ISTDP Core Training) og ønsker at tilkøbe yderligere supervision. Alle øvrige privatbetalende tilbydes at blive noteret på venteliste. Klinikken tager dog et administrationsgebyr på 100 kr. for denne service.

Niclas Perchet Dahls ventetid er aktuelt en måned. Hos Niclas er det på visse dage muligt at møde til konsultationer udenfor almindelig arbejdstid.

Gry Dagmars ventetid er aktuelt en måned.

Der har været stor forespørgsel på klinikkens særligt specialiserede parterapi med de 2 samarbejdende terapeuter, Gry Dagmar og Brian Kok. Hvor vi tidligere har kunnet tilbyde sessioner til par indenfor ganske få uger, er der derfor nu en ventetid på én til to måneder. For mere information om klinikkens særlige format for parterapi se under fanebladet “Parterapi”.

Ønsker du en konsultationstid som selvbetalende hos enten Gry, Niclas eller Brian se mere under menupunktet “selvbetalende” for procedure for tidsbestilling.