Priser og vilkår

I klinikken er vi 3 terapeuter. Du kan læse mere om os og vores særlige kompetencer under fanebladet kontakt.

Klinikkens terapeuter fastsætter priserne individuelt under hensyntagen til uddannelse og erfaring

ISTDP – Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy v. Cand. Psych. Brian Kok Ravn

1. session – 2-3 timers prøveterapi: 2800,00 kr. – pr. 1. okt. 2850 kr.

Øvrige sessioner à 50 – 60 min. varighed: 1150,00 kr. – pr. 1. okt. 1175 kr.

Individuel supervision – pr. 50 – 60 min.: 1375,00 kr. – pr. 1. okt. 1400 kr.

Supervision i gruppe – 3 eller flere – pr. 50 – 60 min.: 1450,00 kr. – pr. 1. okt. 1500 kr.

Blokterapi: 1150,00 kr. pr. time – pr. 1. okt. 1175 kr. pr. time

Blokterapi er en mulighed i de tilfælde, hvor klienter pga. geografisk afstand, arbejdsmæssige forhold eller lign. ikke har mulighed for at møde til sessioner så ofte. Blokterapien kan således placeres med længere interval, og hver session kan vare op til 3 -4 timer.

I særlige tilfælde kan der træffes aftale om intensiv blokterapi, der kan strække sig over en hel dag og op til tre dage. Der vil typisk være tale om en 3 timers session om formiddagen og en to – tre timers session om eftermiddagen. En sådan intensiv proces kræver, at klienten afsætter tiden imellem sessionerne til refleksion over den terapeutiske proces og det terapeutiske materiale

Undervisning – varierende priser. Kontakt Kok Ravn for nærmere aftale.

Klienter med lægehenvisning – Klinikken har pr. 1. september 2021 valgt at opsige samarbejdet med Region Syddanmark og fratræde overenskomsten indgået imellem Dansk Psykolog forening og Region Syddanmark. For dig som klient i klinikken betyder dette beklageligvis, at du fra 1. december 2021 ikke længere kan få offentligt tilskud til dine sessioner. Årsagen til samarbejdets ophør er, at overenskomstens krav umuliggør, at vi fortsat i klinikken kan opretholde samme høje faglige standard på vores ydelser som hidtil. Vi ønsker ikke at forringe kvaliteten af den behandling, vi tilbyder i klinikken, hvorfor vi desværre ikke har kunnet finde anden udvej end at opsige samarbejdet. Vi gør opmærksom på, at du fortsat som medlem af sygesikring Danmark kan få tilskud til behandlingen på op imod 300 kr. pr. session.

 

ISTDP v. Cand. Psych. Niclas Perchet Dahl

1. session – 2,5 – 3 timers prøveterapi: 2550,00 kr.

Øvrige sessioner à 55-60 min. varighed: 1075,00 kr.

 

ISTDP ved BSc. i psykologi, psykoterapeut Gry Dagmar Ravn

ISTDP pr. 50 – 60 min: 825 kr. – pr. 1. okt. 875 kr.

Første session gennemføres som en prøveterapi på 2 sessioner á 50 – 60 min.

 

ISTDP baseret parterapi v. Gry Dagmar Ravn og Brian Kok Ravn

Indledende session á 2 – 2 1/2 times varighed: 2975 kr. – pr. 1. okt. 3100 kr.

Efterfølgende par-sessioner med begge terapeuter á 1 1/2  time: 1995 kr. – pr. 1. okt. 2100 kr.

Efterfølgende individuelle sessioner gennemføres til terapeuternes sædvanlige takst pr. 50 – 60 min. – se menupunktet “selvbetalende”.

 

 

Tidsbestilling og betaling 

Ved første henvendelse send mail udelukkende med dine kontaktoplysninger: Navn, adresse og tlf. nr. samt ønsket om en konsultationstid hos enten Kok Ravn,  Niclas Perchet Dahl eller Gry Dagmar. I tilfælde af at du har spørgsmål til behandlingen, kan du i din mail bede om at blive ringet op. Alternativt kan du for at reservere tid til en indledende konsultation kontakte klinikken pr. telefon. Efterlad en besked med dine kontaktoplysninger, hvorefter du vil blive ringet op ved førstkommende lejlighed.

Øvrige tider aftales fra gang til gang.

Den aktuelle ventetid finder du nederst her på siden.

Klinikken modtager betaling via mobilepay

Klinikken tager ikke imod betalingskort eller kontanter.

Ved afbud senere end kl. 16.00 dagen før en aftalt konsultation opkræves fuldt honorar. Dette gælder medmindre der er tale om akut opstået sygdom. I sådanne tilfælde er afbudsfristen senest kl. 7.30 på konsultationsdagen.

Priser reguleres løbende

Ventetid

For klienter der ønsker individuel terapi er Kok Ravns ventetid anslået til  6 – 8 måneder. For psykologer og psykoterapeuter der ønsker individuel supervision er den anslåede ventetid 3 – 4 måneder. Undtaget herfra er dog psykologer, psykoterapeuter og andre faggrupper, som aktuelt følger ét af klinikkens tre-årige uddannelsesforløb (ISTDP Core Training) og ønsker at tilkøbe yderligere supervision. Alle øvrige tilbydes at blive noteret på venteliste. Kontakt evt. Kok Ravn for den anslåede ventetid vedr. dit specifikke ønske til klinikkens ydelser.

Niclas Perchet Dahls ventetid er aktuelt 2 – 4 uger.

Gry Dagmars ventetid er aktuelt en måned.

Der har været stor efterspørgsel på klinikkens særligt specialiserede parterapi med de 2 samarbejdende terapeuter, Gry Dagmar Ravn og Brian Kok Ravn. Hvor vi tidligere har kunnet tilbyde sessioner til par indenfor ganske få uger, er der derfor nu en ventetid på 3 – 4 måneder. For mere information om klinikkens særlige format for parterapi se under fanebladet “Parterapi”.

Ønsker du en konsultationstid hos enten Gry, Niclas eller Brian se mere under menupunktet “selvbetalende” for procedure for tidsbestilling.

Beliggenhed Kolding

Klinikken er beliggende knap 2 km fra Koldings centrum med nem adgang til motorvejsnettet og offentlige busruter. Der er ca. 20 min. gang til banegården, hvorfra der hver time går tog til alle større byer i Danmark. Der er fra banegården også forbindelse til lufthavnen i Billund med daglige flyvninger til de fleste større byer i Europa.

Der kan på Olaf Ryes gade parkeres gratis langs bygningen på begge siden af gaden samt i de tilstødende gader.

Se googlemap

KONTAKT

Brian Kok Ravn
Autoriseret Psykolog, Cand. Psych.
Specialist i Psykoterapi & Klinisk Psykologi
Specialpsykolog i Psykiatri

Olaf Ryes gade 7Q, 6000 Kolding

   +45 93302333

    psykolog@briankok.dk

Medlem af

DP-LOGO-2014_NEW_BLUE_transparant