Priser og vilkår

I klinikken er vi 2 terapeuter. Du kan læse mere om os og vores særlige kompetencer under fanebladet kontakt.

Klinikkens terapeuter fastsætter priserne individuelt under hensyntagen til uddannelse og erfaring

ISTDP – Intensive Short-Term Dynamic Psychotherapy v. Cand. Psych. Brian Kok Ravn

1. session – 2-3 timers prøveterapi: 2850 kr.

Øvrige sessioner à 50 – 60 min. varighed: 1175 kr.

Individuel supervision af terapeutisk eller miljøterapeutisk behandlingsarbejde – pr. 50 – 60 min. : 1400 kr.

Supervision af terapeutisk eller miljøterapeutisk behandlingsarbejde i gruppe – pr. 50 – 60 min.: 1500 kr.

Individuel supervision af arbejde der ikke er behandlingsrelateret såsom f.eks. pædagogisk arbejde – pr. 50 – 60 min.: 2500 kr. inkl. moms

Supervision i gruppe i fht. ikke behandlingsrelateret arbejde – pr. 50 – 60 min.: 3200 inkl. moms

Emotionsfokuseret Dynamisk Coaching til enkeltpersoner – pr. 50 – 60 min.: 2500 inkl. moms (første session gennemføres som en dobbeltsession)

Emotionsfokuseret Dynamisk Coaching til grupper – varierende priser alt efter opgavens art og omfang. Kontakt klinikken for nærmere aftale.

Blokterapi: 1175 kr. pr. time

Blokterapi er en mulighed i de tilfælde, hvor klienter pga. geografisk afstand, arbejdsmæssige forhold eller lign. ikke har mulighed for at møde til sessioner så ofte. Blokterapien kan således placeres med længere interval, og hver session kan vare op til 3 -4 timer.

I særlige tilfælde kan der træffes aftale om intensiv blokterapi, der kan strække sig over en hel dag og op til tre dage. Der vil typisk være tale om en 3 timers session om formiddagen og en to – tre timers session om eftermiddagen. En sådan intensiv proces kræver, at klienten afsætter tiden imellem sessionerne til refleksion over den terapeutiske proces og det terapeutiske materiale

Undervisning – varierende priser. Kontakt klinikken for nærmere aftale.

Klienter med lægehenvisning – Brian Kok Ravn har pr. 1. september 2021 valgt at opsige samarbejdet med Region Syddanmark og fratræde overenskomsten indgået imellem Dansk Psykolog forening og Region Syddanmark. For dig som klient i klinikken betyder dette beklageligvis, at du fra 1. december 2021 ikke længere hos Kok Ravn kan få offentligt tilskud til dine sessioner. Årsagen til samarbejdets ophør er, at bureaukratiske tiltag fra regionens side i stadigt stigende omfang har gjort det meget vanskeligt fortsat at opretholde den høje faglige standard klinikken er kendt for. Eftersom vi ikke ønsker at gå på kompromis med fagligheden, har vi i klinikken valgt at fratræde overenskomsten.

Vi gør dog opmærksom på, at du fortsat som medlem af sygesikring Danmark kan få tilskud til behandlingen på op imod 300 kr. pr. session.

 

ISTDP ved BSc. i psykologi, psykoterapeut Gry Dagmar Ravn

ISTDP pr. 50 – 60 min: 850 kr.

Første session gennemføres som en prøveterapi på 2 sessioner á 50 – 60 min.

 

ISTDP baseret parterapi v. Gry Dagmar Ravn og Brian Kok Ravn

Indledende session á 2 – 2 1/2 times varighed: 3100 kr.

Efterfølgende par-sessioner med begge terapeuter á 1 1/2  time: 2100 kr.

Efterfølgende individuelle sessioner gennemføres til terapeuternes sædvanlige takst pr. 50 – 60 min. – se menupunktet “selvbetalende”.

 

Tidsbestilling og betaling 

Ved første henvendelse send mail udelukkende med dine kontaktoplysninger: Navn, adresse og tlf. nr. samt hvilke af virksomhedens ydelser der ønskes. I tilfælde af at du har spørgsmål, kan du i din mail bede om at blive ringet op. Alternativt kan du for at reservere tid til en indledende konsultation kontakte klinikken pr. telefon. Efterlad en besked med dine kontaktoplysninger, hvorefter du vil blive ringet op ved førstkommende lejlighed.

Øvrige tider aftales fra gang til gang.

Den aktuelle ventetid finder du nederst her på siden.

Klinikken modtager betaling via mobilepay

Klinikken tager ikke imod betalingskort eller kontanter.

Ved afbud senere end kl. 16.00 dagen før en aftalt konsultation opkræves fuldt honorar. Dette gælder medmindre der er tale om akut opstået sygdom. I sådanne tilfælde er afbudsfristen senest kl. 7.30 på konsultationsdagen.

Priser reguleres løbende

Ventetid

For klienter der ønsker individuel terapi er Kok Ravns ventetid anslået til  6 måneder. For psykologer og psykoterapeuter der ønsker individuel supervision er den anslåede ventetid 6 måneder. For erhvervsfolk der ønsker emotionsfokuseret dynamisk coaching er ventetiden anslået til 4 måneder. Kontakt evt. Kok Ravn for den anslåede ventetid vedr. dit specifikke ønske til klinikkens ydelser.

Gry Dagmars ventetid er aktuelt anslået til 3 – 4 måneder.

Der har været stor efterspørgsel på klinikkens særligt specialiserede parterapi med de 2 samarbejdende terapeuter, Gry Dagmar Ravn og Brian Kok Ravn. Hvor vi tidligere har kunnet tilbyde sessioner til par indenfor ganske få uger, er der derfor nu en anslået ventetid på 4 måneder. For mere information om klinikkens særlige format for parterapi se under menupunktet “Terapi”.

Beliggenhed Kolding

Klinikken er beliggende knap 2 km fra Koldings centrum med nem adgang til motorvejsnettet og offentlige busruter. Der er ca. 20 min. gang til banegården, hvorfra der hver time går tog til alle større byer i Danmark. Der er fra banegården også forbindelse til lufthavnen i Billund med daglige flyvninger til de fleste større byer i Europa.

Der kan på Olaf Ryes gade parkeres gratis langs bygningen på begge siden af gaden samt i de tilstødende gader.

Se googlemap

KONTAKT

Brian Kok Ravn
Autoriseret Psykolog, Cand. Psych.
Specialist i Psykoterapi & Klinisk Psykologi
Specialpsykolog i Psykiatri

Olaf Ryes gade 7Q, 6000 Kolding

   +45 93302333

    psykolog@briankok.dk

Medlem af

DP-LOGO-2014_NEW_BLUE_transparant