INTRODUKTION KONTAKT Lægehenvisning Brian Kok, autoriseret psykolog, cand.psych.

Priser og vilkår

Brian Kok har som klinikkens eneste psykolog overenskomst med den offentlige sygesikring, og tager imod klienter henvist fra egen læge.

Egenbetaling, individuelle samtaler med tilskud fra sygesikringen:

1. samtale, dobbeltkonsultation: kr. 764,71. Efterfølgende samtaler: kr. 347,71.

1. samtale varer 90 minutter, efterfølgende samtaler ca. 45 minutter.

Tidsbestilling, betaling og lægehenvisning

Har du en henvisning fra din praktiserende læge og ønsker at reservere tid til en indledende konsultation bedes du kontakte klinikken pr. telefon. Efterlad på telefonsvareren en besked med dine kontaktoplysninger: Fulde navn, adresse, cpr. nr., e-mail adresse og telefon nr., hvorefter du vil blive kontaktet af klinikken pr. telefon eller e-mail.

Din henvisning må højst være 1 måned gammel når du kontakter klinikken. Hvis den er ældre end det, kan du kontakte din læge og bede om at få den fornyet.

Øvrige tider aftales fra gang til gang.

Den aktuelle ventetid finder du i menuen øverst på siden

Klinikken tager imod betaling via mobile pay (nr. 44788)

Klinikken tager ikke imod betalingskort eller kontanter.

Ved afbud senere end kl. 16.00 dagen før en konsultation opkræves et honorar svarende til patientens egenandel af konsultationen

Din læge kan henvise dig til psykologbehandling med tilskud på op til 12 konsultationer via sygesikringen hvis du opfylder ét af nedenstående kriterier. Ved kategori 1-8 kræver det at hændelsen er sket inden for det sidste år. Kategori 9 (seksuelle overgreb) har ikke nogen tidsgrænse. Ved kategori 10 og 11 (angst og depression) er det muligt at få i alt 2 henvisninger på hver 12 konsultationer, hvis lægen vurderer at der er behov for det.

>>Se Kriterier<<

Beliggenhed

Se googlemap

Klinikken er beliggende knap 2 km fra Koldings centrum med nem adgang til motorvejsnettet og offentlige busruter. Der er ca. 20 min. gang til banegården, hvorfra der hver time går tog til alle større byer i Danmark. Der er fra banegården også forbindelse til lufthavnen i Billund med daglige flyvninger til de fleste større byer i Europa.

Der kan på Olaf Ryes gade parkeres gratis langs bygningen på begge sider af gaden samt i de tilstødende gader.

KONTAKT

Brian Kok
Autoriseret Psykolog, Cand. Psych.
Specialist i Psykoterapi & Klinisk Psykologi
Specialpsykolog i Psykiatri

Olaf Ryes gade 7Q, 6000 Kolding

   +45 93302333

    psykolog@briankok.dk

Medlem af

DP-LOGO-2014_NEW_BLUE_transparant