Priser og vilkår Haderslev

Brian Kok har som klinikkens eneste psykolog overenskomst med den offentlige sygesikring, og tager i klinikken i Haderslev imod klienter henvist fra egen læge.

Egenbetaling, individuelle samtaler:

1. samtale, dobbeltkonsultation: kr. 749,05. Efterfølgende samtaler: kr. 340,59.

1. samtale varer 90 minutter, efterfølgende samtaler ca. 45 minutter.

Tidsbestilling, betaling og lægehenvisning i Haderslev

Har du en henvisning fra din praktiserende læge og ønsker at reservere tid til en indledende konsultation bedes du kontakte klinikken pr. telefon. Efterlad på telefonsvareren en besked med dine kontaktoplysninger: Fulde navn, adresse, cpr. nr., e-mail adresse og telefon nr., hvorefter du vil blive kontaktet af klinikken pr. telefon eller e-mail.

Din henvisning må højst være 1 måned gammel når du kontakter klinikken. Hvis den er ældre end det, kan du kontakte din læge og bede om at få den fornyet.

Øvrige tider aftales fra gang til gang.

Den aktuelle ventetid finder du i menuen øverst på siden

Klinikken tager imod betaling via mobile pay (nr. 44788)

Klinikken tager ikke imod betalingskort eller kontanter.

Ved afbud senere end kl. 16.00 dagen før en konsultation opkræves et honorar svarende til patientens egenandel af konsultationen

Din læge kan henvise dig til psykologbehandling med tilskud på op til 12 konsultationer via sygesikringen hvis du opfylder ét af nedenstående kriterier. Ved kategori 1-9 kræver det at hændelsen er sket inden for det sidste år. Kategori 9 (seksuelle overgreb) har ikke nogen tidsgrænse. Ved kategori 10 og 11 (angst og depression)er det muligt at få i alt 2 henvisninger på hver 12 konsultationer, hvis lægen vurderer at der er behov for det.

>>Se Kriterier<<

Beliggenhed Haderslev

Klinikken for sygesikringsklienter henvist af praktiserende læge er beliggende i et kontorfællesskab på Kløvervænget 26 i Haderslev.

Der er gode parkeringsforhold og nem adgang med offentlig transport

Se googlemap

KONTAKT

Brian Kok
Autoriseret Psykolog, Cand. Psych.
Specialist i Psykoterapi & Klinisk Psykologi
Specialpsykolog i Psykiatri

Kløvervænget 26, 6100 Haderslev

  +45 93302333

  psykolog@briankok.dk

Medlem af

DP-LOGO-2014_NEW_BLUE_transparant